Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile mesleklevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının üstı aralık son not farklı bedel skalasına sahiptir.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından lütuf alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün pazari bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Panik kolu olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, ürkü koluna mevla olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve zorlamasız bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın ivedili durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Genellikle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu acil çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi de herhangi bir çalma vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolay açılabilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Birşu denli şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yangın kapısı yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, engel taşıma kapasiteleri ve lüzumlu yangına metanet dereceleri dahil sarhoş olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yürütmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları munis fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların kolaylık tahliye olmalarını sağlamlar.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Report this wiki page